top of page

Visuaalinen toteutus

suomi100-kampanjalle

Suomen suurin yhteisötaideteos Sydänsyli

Toteutus:

Käytimme visuaalisessa ilmeessä Yhteisötaideteoksen toteuttajan, taiteilija Paula Rusokallion kahta eri maalausta (sin & pun). Yhdistelemällä maalauksia erilaisten graafisten elementtien kanssa lopputuloksesta tuli taiteellisen puhutteleva, joka herätti paljon positiivista huomiota.

ASIAkkaan Palaute

"Olen suunnattoman onnellinen ja tyytyväinen yhteistyöstämme AIM Visual luovien osaajien kanssa. Etsin ennakkoluulotonta, rohkeaa, rajattoman mielikuvituksen ja luovan kommunikoinnin omaavaa toteuttajaa projektiini. AIM Visual on kaikkea tätä.

 

He osaavat yhdistää taitavasti taiteilijan näkökulman, näiden toiveiden rakentamisen ja moniulotteisen konseptin hahmottamisen. AIM Visualilla on laajaa graafista taitoa, visualis-verbaalista ymmärrystä ja ovat kiinni ajan vaatimassa sykkeessä.

 

Eniten yllätyin heidän positiivisesta asenteesta, luovasta kokonaisvaltaisesta osaamisesta sekä kekseliäisyydestä. Heidän kanssaan tuntuu, että on luotettavissa käsissä sekä heistä virtaa energiaa molempiin suuntiin.

 

"Muutama näkymätön askel edellä" -luulen, että siihen kiteytyy innovatiivisuuden ja varman yhteistyömme jatkuvuuden salaisuus."

 

Paula Julia Rusokallio, taiteilija, yrittäjä

C R E A T I M A G I A 

Taiteen taikatemppujen tehdas

bottom of page