top of page

Yhteisötaideteos Sydänsyli,

Suomi100-projekti

“Taideteos ja aineisto ovat jo mukana, 

Sinussa itsessään. On vain suljettava silmät 

hetkeksi ja uskallettava sukeltaa.”

ASIAKASPROJEKTI JA suomi100

Kuten kaikki tiedämme, Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi on lähtenyt hyvin käyntiin! Pääsimme toteuttamaan Creatimagian Suomi 100 -hankkeen yleisilmeen. 

Asiakkaamme Creatimagia on kuvataiteeseen, luovuuteen ja elämykseen pohjautuva yritys. Heiltä voi ostaa erilaisia taidetyöpajoja, sekä osallistua Suomi 100 -hankkeeseen heidän yrityksen pääasiallisen toiminnan, eli Taidesukelluksen kautta.

 

Creatimagia toteuttaa Yhteisötaideteoksen nimeltään Sydänsyli, joka on osana Suomi Finland 100 itsenäisyyden juhlavuoden 2017 virallista ohjelmaa. Yhteisötaideteos muodostuu 1000 yksilöiden tekemistä taideteoksista, jotka nivoutuvat yhteen 100 neliön installaatioksi, lahjaksi itsenäisyyden juhlavuodellemme. 

 

Meidän osuutemme tähän oli yleisilmeen ja materiaalien suunnittelu Yhteisötaideteos Sydänsyli, Suomi 100 -hankkeelle. Olemme myös toteuttamassa muita suunnitteluprojekteja Creatimagialle.

Ilmeen suunnittelu

Asiakkaamme Paula Rusokallio (Creatimagia) on taiteilija ja siksi halusimme luoda ilmeen jossa taiteilijan oma kädenjälki näkyisi. Päätimme yhdistää kaksi Paulan omaa taideteosta (sin&pun) ja luoda niiden pohjalta koko ilme. Värit valikoituivat niin että ne kuvaisivat Suomen (sin.) ja Creatimagian (pun.) fiilistä ja tunnelmaa. Lisäksi Paulan järjestämät taidesukellus -kurssit ovat taiteellisia, näyttäviä ja värikkäitä, joten ilme ja värimaailma sopii hyvin projektille.

.....​

AIM Visual Taidesukeltamassa

Pääsimme myös itse kokeilemaan Taidesukellusta. Ymmärsimme vielä syvemmin asiakkaamme tarpeet, kun saimme tutustua yrityksen toimintaan näin läheltä.

 

Taidesukellus oli mielenkiintoinen elämys. Uskomme, että jokainen kokee Taidesukelluksen täysin omalla tavallaan ja löytää varmasti uusia ajatuksia. Meille molemmille tämä oli erittäin positiivinen ja voimaannuttava kokemus. Luovalla alalla kun työskentelemme, tuntuu että saimme myös älyttömästi lisää inspiraatiota omaan tekemiseemme. Joten jos inspiraatiota tai piristystä arkeen kaipaa niin Taidesukellus on oiva paikka!

 

Päälimmäisenä jäi mieleen kaikki mahtavat tunteet ja uudet ajatukset joita koimme työpajan aikana. AIM Visual suosittelee ehdottomasti Taidesukellusta jokaiselle!

Taidesukeltamassa Viveka Kulmalan (vasen) kanssa

.....​

Asiakkaan palaute

''AIM Visual

 

Olen suunnattoman onnellinen ja tyytyväinen yhteistyöstämme AIM Visual luovien osaajien kanssa. Etsin ennakkoluulotonta, rohkeaa, rajattoman mielikuvituksen ja luovan kommunikoinnin omaavaa toteuttajaa projektiini. AIM Visual on kaikkea tätä.

He osaavat yhdistää taitavasti taiteilijan näkökulman, näiden toiveiden rakentamisen ja moniulotteisen konseptin hahmottamisen. AIM Visualilla on laajaa graafista taitoa, visualis-verbaalista ymmärrystä ja ovat kiinni ajan vaatimassa sykkeessä.

Eniten yllätyin heidän positiivisesta asenteesta, luovasta kokonaisvaltaisesta osaamisesta sekä kekseliäisyydestä. Heidän kanssaan tuntuu, että on luotettavissa käsissä sekä heistä virtaa energiaa molempiin suuntiin.

 

”Muutama näkymätön askel edellä” 

 -luulen, että siihen kiteytyy innovatiivisuuden ja varman yhteistyömme jatkuvuuden salaisuus."

 

Paula Julia Rusokallio, taiteilija, yrittäjä

C R E A T I M A G I A 

Taiteen taikatemppujen tehdas

Kiitos!

Olemme erittäin tyytyväisiä työsuhteeseemme Creatimagian kanssa.

Lisäksi on kunnia olla mukana Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden toteuttamisessa!

Lisää Creatimagiasta ja Taidesukelluksesta ja Suomi100-projektista voit lukea heidän sivuiltaan - Creatimagia.com

Voit myös ilmoittautua mukaan Suomi-100 yhteisötaideteokseen!

bottom of page