top of page

MIKÄ AIM-tiimi?

Kuka täällä häärää? Mitä me oikein tehdään?

sonja_eid_aimvisual.jpg
emilia_aimvisual.jpg
essi_pulkkanen_aimvisual.jpg

Sonja

Sonjan vahvuus on erottuvien brändi-identiteettien ideointi ja erityisesti niihin upotetut visuaaliset twistit. Näitä piiloelementtejä ei välttämättä ensimmäisellä silmäyksellä huomaa, mutta ne vaikuttavat tunteisiimme ja kertovat brändin tarinaa ilman sanoja. Kaikki tarkoin valitut värit ja muodot välittävät vahvaa viestiä asiakkaalle. Brändi herää eloon tunnistettavasti missä tahansa kanavassa se liikkuukaan. 

Emilia

Emilia on markkinoinnin taikurimme monen vuoden kokemuksellaan isojen yritysasiakkaiden takaa. Emilian erityiskyky on nähdä kauas, jolloin pystytään keskittymään oleellisiin tavoitteisiin ja kitkemään turhuudet helpottaen yrityksen tietä menestykseen. Luovuuden ja tuloksellisuuden combosta syntyy konsepteja, jotka puhuttelevat asiakasta uudella tasolla synnyttäen halun olla osa yrityksen tarinaa.

Essi

Essi auttaa brändejä kääntämään sen herkullisimman ominaisuutensa koukuttavaksi tarinaksi, joka skaalautuu lopulta kaikkeen brändin toimintaan viestinnästä tuote-etiketteihin. Tärkeintä on välittää tunne. Kun brändi onnistuu tässä, syntyy aivan uudella tavalla kestävä asiakassuhde ja jotain tärkeämpää kuin vain kertakäyttöön ostettu tuote kaapin hyllyllä. 

.....​

Fun fact

Löysimme toisemme tanssisalista. Nykyään rakennamme tulevaisuutta yhdessä yrityksemme kautta, mutta hikisen tanssitunnin jälkeen ne parhaimmat ideat edelleen syntyvät. Meidän lisäksemme mukana meiningissä upeita taitureita valokuvaajista graafikoihin. 

bottom of page