top of page

Työharjoittelijamme kertoo millaista on olla osa AIM-tiimiä

aimvisual_branditoimisto_graafinensuunni

Aiempi työurani päättyi oikean käden kipuoireyhtymään ja pitkään kuntoutukseen. Tuntui kuin matto olisi vedetty jalkojen alta. Elämälle oli löydyttävä uusi suunta.


AIM Visual otti minut työharjoitteluun Tammikuussa 2018 ja rakastuin tähän hommaan ihan täysin! Sain osallistua todella mielenkiintoisiin projekteihin ja oppia alan valmiuksia. Opettelin AIM tiimin avustuksella alan tärkeimpien ohjelmien käyttöä syvällisemmin ja tutustuin myös myös itsekseni muutamiin uusiin ohjelmistoihin. Pääasiassa tein graafikon työtehtäviä, osallistuin myös viikkopalavereihin ja ideoimme projekteja yhdessä tiimin kanssa. Sain lisäksi työn alle muutaman oman harjoitusprojektini.

IMG_20180717_150047_575.jpg
IMG_20180717_150047_563.jpg

Näin myös lähietäisyydeltä minkälaista on yrityksen pyörittäminen. Ammattitaitoisessa ympäristössä kehityin nopeasti ja sainkin mahdollisuuden jatkaa harjoittelua pidempään. Nyt olen opiskelemassa alaa vielä syvemmin. Työharjottelu AIM Visualissa avasikin yllättäen ovet kohti unelmia, sydämeni pohjasta kiitollisena jatkan matkaani.

/Jasmin

aimvisual_branditoimisto_portfolio_tyona

Pssssst... onko markkinointi, myynti, graafinen suunnittelu tai sisällöntuotanto sinun juttusi? Opiskeletko alaa tai koet olevasi erityisen kiinnostunut oppimaan lisää. Laita meille viestiä, niin katsotaan mitä voisimme keksiä yhdessä.

.....​

Jaa someen

bottom of page