top of page

Teemme sielukasta brändäystä. Tuotamme rohkeaa ja herättävää jälkeä aina pienellä lisätwistillä. Suomalaiseen tapaan pulisemme vähemmän ja teemme enemmän.

 

Teemme töitä yritysten ja ihmisten kanssa, jotka haluavat muuttaa maailmaa pienin tai isoin askelin. Tähtäämme korkealle ja vielä korkeammalle kanssasi.

Menemme pinnan alle. Nostamme esiin brändisi ytimen. Kutsumme sitä brändin sieluksi. Vahva brändi puhuu syvemmällä tasolla. Vahva brändi pystyy vaikuttamaan ja muuttamaan maailmaa yksi tuote, ajatus tai ihminen kerrallaan. 

 

Uskomme, että mikä vain on mahdollista, jos brändin sielu tulee ymmärretyksi. Siinä haluamme auttaa.

Oletko valmis? Avaa silmäsi.

"Yhteistyö sujui mutkattomasti suunnitelmasta toteutusvaiheeseen saakka. Paneutumisenne projektiin oli alusta saakka suunnitelmallista, aikataulullisesti täsmällistä ja kokonaisuutena luotettavaa. Lopputulos oli enemmän kuin odotimme.

 

Tapahtumasta jäi vahva muistijälki ja tarinat jäävät elämään printtikuvion muodossa vielä pitkäksi aikaa. Saimme yhdessä luotua hetken, mikä kosketti myös suurempaa yleisöä. Samalla loit ympärillesi turvallisen ilmapiirin, missä rohkeat esiintyjät avasivat omia henkilökohtaisia tarinoita ja olivat valmiita avaamaan kivuliaita kokemuksia suurelle yleisölle. Upea kokemus kaikkinensa!"

 

- Marjut Rahkola, VIMMA

Katso projekti

bottom of page