top of page

AIM TOOLS 

vahvista itseäsi ja yritystäsi

Me uskomme, että elinvoimaisen ja menestyvän yrityksen takana on elinvoimainen ja vahva yrittäjä. AIM Tools digityökalut auttavat vahvistamaan itseäsi ja yritystäsi. Niiden avulla selkeytät toimintaasi, suunnittelet juuri sinulle toimivaa arkea ja herätät oman uniikin brändisi eloon. 

Haluamme tehdä sinulle homman mahdollisimman helpoksi ja simppeliksi, jotta sinä saat parhaan mahdollisen hyödyn.

 

selkeyttämään arkeasi ja sytyttämään yrityksesi liekkiin. auttaa sinua kehittämään arkeasi nautittavammaksi, toimintaasi selkeämmäksi ja yritystäsi omannäköiseksi.

 

Täältä tulet löytämään brändäystyökaluja, valmispohjia ja somepaketteja, joilla herätät oman tyylisi eloon. 

AIM Tools digityökalut selkeyttävät arkeasi, helpottavat toimintaasi ja herättävät yrityksesi oman tyylin eloon.

 

AIM Tools digityökalut selkeyttävät toimintaasi ja herättävät yrityksesi oman tyylin eloon. Niiden avulla saat itse rakennettua yritystoiminnastasi ja arjestasi sellaista, joka sytyttää sinun kipinäsi aamuisin. Sellaista, jossa sinä olet parhaimmillasi. 

AIM Tools digityökalujen tarkoitus on selkeyttää arkeasi, ---- toimintaasi ja --- yritystäsi omannäköiseksi.

 

Täältä tulet löytämään brändäystyökaluja, valmispohjia ja somepaketteja, joilla herätät oman tyylisi eloon. 

Niillä pystyt nostamaan itsesi ja toimintasi seuraavalle tasolle.

SUUNTA-Työkirja

Selkeyttäminen

Merkityksen löytäminen

Motivaatio

Mockup_workbook_suunta_kirja.jpg

Sinulle joka ...

HINTA €€€

BRÄNDÄYS-TYÖKALU

Ydinajatus

Oma tyyli

Strategia

Mockup_workbook_suunta_kirja.jpg

Tulossa

VISUAalinen ilme-valmispohja

Valmis visuaalinen pohja

Mockup_workbook_suunta_kirja.jpg

Tulossa

LUE LISÄÄ

HYVINVOINTI-SUUNNITTELUPOHJA/OhJELMA

Tehokkuus

Palautuminen

Hyvinvointi

Mockup_workbook_suunta_kirja.jpg

Tulossa

Hyvinvointiohjelma sinulle, joka haluat parantaa vireyttäsi, jaksamistasi ja palautumistasi. 

Pääset suunnittelemaan itsellesi sopivan hyvinvointiohjelman "treeniohjelman"

Viikon hyvinvointiohjelma, jonka aikana ...

SOME-valmispohja

Yksinkertainen työkalu someen.​

Mockup_workbook_suunta_kirja.jpg

Tulossa

VIIKKO SUUNNITTELUPOHJA 

Mockup_workbook_suunta_kirja.jpg

Tulossa

Millaisista palasista rakentuu sinulle parhaiten toimiva viikko? Suunnittele viikkosi uudelleentäytettävään pohjaan. Voit käyttää viikko suunnittelupohjaa juuri siihen käyttötarkoitukseen, johon sinä sitä tarvitset.

E-kirja TYÖKALU

Mockup_workbook_suunta_kirja.jpg

Tulossa

KARTTA SUUNNITTELUPOHJA 

Mockup_workbook_suunta_kirja.jpg

Tulossa

Mihin suuntaan haluat arkeasi viedä? Karttasi muodostuu sinulle tärkeimmistä asioista ja siitä, millaista haluat arkesi olevan tulevaisuudessa. Lisää valmispohjan tyhjiin kohtiin valitsemasi kuvat ja tallenna kartta puhelimeesi. 

AIM TOOLSIN TAKANA

TuumaKustannus2019_SonjaEid_8624_nelio.j

Sonja Eid

Olen 24-vuotias yrittäjä ja luova suunnittelija. Rakastan uusia projekteja ja yhdessä luomista. Neljä vuotta sitten perustin yrityksemme AIM Visualin. Siinä sivussa julkaisin myös oman kirjani yhdessä Maaretta Tukiaisen kanssa ja loin ensimmäisen vaatekuosini suomalaiselle vaatebrändi VIMMA:lle. Lisäksi olen ollut erilaisissa kampanjoissa, haastatteluissa ja tuomaroinneissa, jotka ovat liittyneet nuorten yrittäjyyteen ja oman polun luomiseen.

Kun tajusin, että nuoruus, kokemattomuus tai mikään muukaan ulkoinen seikka ei estä sitä mihin kykenen, aloin näkämään mahdollisuuksia sielläkin missä niitä ei ennen ollut. Asetin isoja tavoitteita ja saavutin niitä kovalla vauhdilla. Tunsin eläväni täysillä, sillä tein sitä mistä sydämeni nautti.

Pikkuhiljaa kuitenkin väsyin ja kaikki alkoi mennä solmuun. Koin pahan burnoutin unelma-ammatissani. Olin hetken täysin toimintakyvytön ja ihmettelin miten se voi olla mahdollista, teinhän sitä mitä rakastin. Ymmärsin, että kyse ei ollut siitä MITÄ tein, vaan MITEN sitä tein. Eli tein oikeaa asiaa aivan väärin. Olin koko ajan joko innostunut tai stressaantunut, enkä päässyt palautumaan. Elämässäni ei ollut tasapainoa vaan se pyöri pelkästään työni ympärillä. Oli aika koota koko pakka uudelleen ja siitä alkoikin täysin uudenlainen elämä!

Vuosien aikana tärkeimmät oppini ovat olleet:

  1. Tavoitteet ovat vain sitä varten, että tiedät mitä kohti kulkea. Tavoitteet eivät tee sua onnelliseksi. Keskity siihen miten koet onnellisuutta jo tänään. Yksittäisistä päivistä rakentuu tulevaisuutesi.

  2. Tasapaino ja selkeyttäminen on jaksamisen, motivaation ja menestymisen edellytys.

  3. Uskon, että jokaisella on mahdollisuus luoda juuri sellainen elämä, jonka omassa mielessään uskaltaa nähdä.

_9010411_DxO.jpg

Essi Pulkkanen

Olen 29-vuotias yrittäjä, tanssija ja valmentaja. Mua kiinnostaa katsoa ihan lähelle. Siihen millaisia valintoja me tehdään päivittäin, miten me rakennetaan arkea ja mitä me ajatellaan. Oon sitä mieltä, että ne päivittäiset pienet valinnat voi muuttaa menon täysin. 

 

Kokemukseni yrittäjän polultani, brändisuunnittelijan ja valmentajan työstä ovat opettaneet kullanarvoisia oppeja. Koulutustaustani koostuu mm. kaupanalan tutkinnosta, personal trainerin ja palautumisen opinnoista. Haluan oman työni kautta auttaa muita voimaan paremmin, rakentamaan nautittavampaa arkea ja toimivampia tapoja. Haluan tarjota työkaluja, joilla on mahdollista kehittää itseäsi ja yritystoimintaasi. Joilla voit yksinkertaistaa ja helpottaa matkaasi.

Yritystoimintani alussa lähdin tekemään vääriä asioita itselleni väärällä tavalla. Lopulta terveyteni romahdus ja täyspysähdys pakotti minut kyseenalaistamaan kaiken. Ymmärtämään, että:

Työn määrää tärkeämpiä ovat seuraavat kolme asiaa:

 

  1. Missä kunnossa on yrityksesi tärkein osa (sinä itse), terveytesi, palautumiskykysi, asenteesi

  2. Mitä valitset tehdä päivän aikana, miten rakennat työpäiväsi ja arkesi

  3. Uskallatko selkeyttää, mikä on kaikkein tärkeintä: tehdä vähemmän, mutta oikeita asioita 

 

Kun aloin löytämään niitä itselleni sopivia valintoja, alkoi hurja käännös sekä terveyteni, että yritystoimintani puolella. Kaikkein suurin vaikutus oli kuitenkin sillä, että lähdin selkeyttämään, mitä oikeasti haluan ja mihin minun kannattaa keskittyä. Millaista arkea haluan elää. 

Haluatko

kuulla lisää?

bottom of page