top of page

aim-tiimi

Rohkeus, intohimo ja tinkimätön laatu tekee meistä meidät. Tähtäämme korkealle, mutta vielä korkeammalle kanssasi. On sanottu, että kun kerran hurahtaa aimiin, takaisin ei ole paluuta, heh!

Sonja_aimtiimi.jpg

Sonja Eid

Head designer & Creative director, Founder

 sonja.eid@aimvisual.fi

+358 451364196

Sonjan vahvuus on erottuvien brändi-identiteettien ideointi ja erityisesti niihin upotetut visuaaliset twistit. Näitä piiloelementtejä ei välttämättä ensimmäisellä silmäyksellä huomaa, mutta ne vaikuttavat tunteisiimme ja kertovat brändin tarinaa ilman sanoja. Brändi herää eloon tunnistettavasti missä tahansa kanavassa se liikkuukaan. Sonja myös rakastaa uppoutua luomaan uusia maailmoja kuvanmuokkauksen keinoin. Katso vaikka (Case Juha Tapio)

E auttaa brändejä kääntämään sen herkullisimman ominaisuutensa koukuttavaksi tarinaksi, joka skaalautuu lopulta kaikkeen brändin toimintaan viestinnästä tuote-etiketteihin. Tärkeintä on välittää tunne. Kun brändi onnistuu tässä, syntyy aivan uudella tavalla kestävä asiakassuhde ja jotain tärkeämpää kuin vain kertakäyttöön ostettu tuote kaapin hyllyllä. Lue lisää jos et usko (Case: MOSH)

Jouni_aimtiimi.jpg

Jouni ranta

Director of cinematography

hello@aimvisual.fi

+358 50 3446807

Lorem ipsum dolor sit.... 

Avainsanoja: Hetken kaappaus videoihin käsinkosketeltavasti, tunnelma, halu päästä paikanpäälle kokemaan, Jounin huumori/ rento/hauska persoona. 

Koe videon voima (Case: Natur360)

Petra veikkola

Brand photographer &

Head of Social Media

hello@aimvisual.fi

+358 40 0599934

Lorem ipsum dolor sit...

Avainsanoina lifestyle Brändikuvaukset, henkeäsalpaavat, aito tunnelma, Sometaituri, Pohjoismaiden suosituimpia/arvostetuimpia Pinterest osaajia xxxx seuraajalla (voisi mainita seuraaja/katsojaluvut jos petralle ok?

Valmistaudu yllättymään (Case: ?)

Petra_aimtiimi.jpg

Lisäksi AIM-tiimissä

Projektikohtaisesti huippu graafikoita, web-suunnittelijoita, video- ja valokuvaajia, kääntäjiä sekä stylisteja ja malleja ympäri Suomea.

bottom of page